Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/mlk2002/web_biwak/weboldal/connections/sql.php on line 3
Biwak Lakóautó
My status
  Építés / Szerviz WebShop Lakóautós Infók Lakóautó Bérlés Lakóautó Klub
  Főoldal >> VELEMENYEK
 
Nyelv / Language
 Hungary Deutsch English
Menü

• Főoldal
• Elrendezések
• Vélemények
• Tevékenységeink
• Kapcsolat

• WebShop
• Lakóautós Infók
• Lakóautó Bérlés

 
Referenciák

• Fotó
• Videó / Diaporáma
• 3D Panoráma

Vélemények ügyfeleinktől


Megkértük néhány régebbi megrendelőnket, hogy írják meg nekünk, mik a tapasztalataik.
Kíváncsiak voltunk, hogy mi a véleményük a BIWAK lakóautóról, így, több évnyi használat után.


Nissan Civilian (családi lakóautó)

3 évnyi használat után: Ölünkbe hullott egy alig használt kisbusz, amibe azonnal beleláttuk azt, amit a BIWAK beépített (a mindenit!). A tervezéskor több ötletük volt, figyelembe véve a mi kívánalmainkat, finoman irányítottak minket a fiúk a gyakorlottabb, tapasztaltabb lakós praktikák felé. Így lett egy 2 gyermekes család számára meglehetősen komfortosan, és – azóta már a saját tapasztalataink alapján is határozottan állítva akár hosszabb időre is – „lakható” ca. 10 m2-nyi kis otthonunk. Kényelmi, gyermekbiztonsági és esztétikai igényeink maximálisan ki lettek elégítve. Lényegében a teljes munkaidő alatt folyamatos kontaktusban voltunk egymással. Bármiféle utólagos kérésünk volt, mindent kielégítettek, s tudjuk, hogy bármilyen időpontban is telefonálnánk, nem lenne ez másként most sem.

A végeredmény magáért beszél. A megelégedettség nem jelent semmit, ahhoz képest, amit akkor éreztünk, mikor először beléptünk. S amit a gyerekeink arcán láttunk. A 3 éves használat alatt semmiféle elhasználódás nem tapasztalható. Örülünk, hogy megtaláltuk őket!

Képek az autóról >>>


VW Crafter (Természetfotós lakóautó)

3 évnyi intenzív használat után: Mi konkrét tervvel kerestük fel a Biwak csapatát, amit aztán a cég többéves tapasztalatai alapján módosítottunk. Három év használat után sem merült fel semmi új igényünk a jelenlegi beépítéshez és a lehetőségekhez képest. A munka minősége minden várakozásunkat felülmúlta, és a munkadíjat is reálisnak éreztük. A beépítés nagyon masszívra sikerült, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy az autó berendezése átvészelt egy három hónapos izlandi utazást a négy kerék meghajtású autókra tervezett földutakon. Az autó hátsó lengéscsillapítói két hónap után felmondták a szolgálatot, de a beépítésben kár nem történt. Az eredmény jobb lett, mint amire számítottunk. Az eredeti tervünk megváltoztatására vonatkozó minden egyes javaslat jogosnak bizonyult, a beépítés masszív lett és ízléses, és számos meglepően jó megoldással találkoztunk a beépítésben, ami korábban nem is került egyeztetésre. Nagyon elégedettek vagyunk az autóval, hihetetlen, hogy mennyi funkció helyet kaphatott a rendelkezésre álló öt és fél négyzetméteren.

Újra ezt a lehetőséget választanánk, mert az autó és a beépítés együttes árán képtelenség hasonlóan minden igényünket kielégítő, jó lakóautót vásárolni. Számunkra három okból jobb ez a megoldás. Az egyik az ár, a második a speciális igények kielégítése, amire a gyári építésű autó esetében nincs lehetőség, a harmadik pedig az autó egyedi megjelenése.

Képek az autóról >>>


VW Crafter (lakóautó)

2 évnyi használat után Nagyon jó a beépítés. Teljesen a mi igényeinkre szabva. Tartósság, masszívvitás, gyerekállóság, design, gazdaságosság, stb., stb., Mind a Biwak legjobb tudását, és tapasztalatait tükrözik.

Ha holnap kéne új lakó csak a Biwakhoz fordulnék.

Képek az autóról >>>


Mercedes Sprinter (Lakóautó)

1.5 évnyi használat után: Először gyári lakóautót kerestem 5-7 M Ft között. A próbák után majdnem letettem a vásárlásról, mert az autók állapota szörnyű volt, mindenhol zörögtek, silány minőségű anyagból voltak, majd széthullottak. Bár gépész ember vagyok, de laikus barátom is hasonló véleménnyel volt. Egy lakóautós ismerősömtől hallottam a Biwak kft-ről. Az első telefon után éreztem, hogy jó helyen járok. Profi hozzáállás szakmai és üzleti téren is. Sikerült vennem egy jó állapotú sprintert. Egy személyes találkozás,néhány óra egyeztetés,majd egy két telefon a Biwakkal. Gondoltam, hogy a célnak biztosan meg fog felelni,más, mint a gyári, ez van. Erre futotta. Két hónap múlva megyek az autóért, és amikor megláttam majd leesett az állam. Új autóm van,és a belseje igényesebb mint egy gyári 12 milliós autónak. A benne lévő gépészet, anyagok is sokkal jobbak. Árban pedig maradhattam az eredeti tervnél. Több igényes ismerősöm látta már és nagyon tetszik nekik is. Az meg főleg, hogy kívülről nem látszik lakóautónak.

Meghívást kaptam a cégtől az utazás kiállításra, és volt alkalmam alaposan megnézni több gyári lakóautót, beépített furgont. Megerősített abban, hogy jó döntést hoztam. Néhány év múlva, a most munkába állított új sprinter beépítését is megbeszéltük már.

Képek az autóról >>>


Renault Trafic (Motorszállító + Kempingautó)

1.5 évnyi használat után: Én azt kaptam, amit szerettem volna. Bár a tervezés erősen a kezemben volt és a megvalósítás folyamatát is szorosan követtem Munka kiváló, díj elfogadható, nevezhetjük értékarányosnak is. A bútor klassz, masszív. A munka minősége jobb, mint amire számítottam, a megelégedettségem 5-ös.

Így ez olyan amilyet akartam. Ilyen gyáriban nincs, meg egyébként is a sok „gyári” szintén kis műhelyben készül. Néztem használtakat. Ami bérautó volt le van lakva, ami szép, használtan is drága. És még nem is fér bele a motorom.

Képek az autóról >>>


Fiat Ducato (Lakóautó + áruszállító)

1.5 évnyi használat után Egy kalandokat és utazásokat kedvelő család vagyunk. Több éve már foglalkoztunk azzal az ötlettel, hogy egy lakóautót vegyünk, esetleg használtat. Mivel mindig hirtelen útnak indulunk és sose tudunk előre tervezni a nyaralásokat, ez a variáns kedvezőnek tűnt. Sok kiállításon voltunk, és legszimpatikusabb egy egyénileg beépített kisbusz tűnt. Először, négy embernek valót nemigen lehetett készen kapni, vagy nagyon magas áron. Másodszor, egy lakóautó nem úgy néz ki, mint egy monstrum, hanem mint takaros mini busz. Egy kiállításon megismerkedtünk Biwak céggel, amelyik olyan lakóautók kialakítással foglalkozik. Közös tervezésünk eredményeként született egy kényelmes és minden igényt kielégítő lakóautó. Két lányunkkal már körbeutaztunk fél Europát, nyáron és télen egyaránt otthonosan éreztük magunkat az autónkban.

Anyagilag egyértelműen jobban jártunk, mintha az új autót vettünk volna, és még egyéni kívánságokat is tudtunk megvalósítani.

Képek az autóról >>>


© Copyright • Biwak Kft • 2000 Hungary • 20/529-56-18 • info@biwak.huwww.biwak.hu